Drie Geraniums op een Vensterbank

Joren Vandenbroucke en Annelies Van Hijfte
do 25/05/2023 - 18:30
do 25/05/2023 - 20:00
do 25/05/2023 - 21:30
Theater

Ticketprijzen

€ 16 - check onze kortingen

Drie geraniums staren naar buiten. Ze proberen doorheen de banaliteit van de dagelijkse passage op straat te kijken, op zoek naar diepgang. Tot nog toe zonder succes.

Patrick merkt niets van het existentieel onderzoek waar zijn kamerplanten in verzonken zijn, ook niet dat ze zichzelf trachten te verkopen via een tweedehandswebsite om langs zijn woonkamer te ontsnappen. Hij steekt met veel moeite de voor-voorlaatste hap van zijn lasagne in z’n mond, maar de feiten dwingen hem eerlijk te zijn met zichzelf. Hij zal deze kilo lasagne voor twee personen nooit opkrijgen, hij is nog steeds alleen, waarschijnlijk al jaren...

Drie Geraniums op een Vensterbank is een immersieve en hybride performance waarin je Patrick en zijn kamerplanten beter leert kennen. Aan de hand van virtual reality en livemuziek met sopraan Annelies Van Hijfte, stap je mee in de wereld die de man voor zichzelf opzette maar waar hij onvermijdelijk in vast kwam te zitten.

  • Deze voorstelling is de Eigen Kweek selectie van West-Vlaanderen. Gewapend met VR-brillen beland je (ook letterlijk) in een woonkamer in Leuven, toevallig ook de woonkamer van Patrick waar jij als kamerplant het verhaal van deze eenzaat en zijn geraniums mee kan beleven.
  • gekozen door De Curatoren studenten

Credits

van en met Joren Vandenbroucke en Annelies Van Hyfte beeld Joren Vandenbroucke

Kijk ook eens bij:

BABY

Eleonore Van Godtsenhoven en Arne De Tremerie
do 10/11/2022 - 20:00

TSJIK TSJAK WHAM

Hendrik Kegels en Thomas Claessens
wo 17/05/2023 - 20:00