When I Look at a Strawberry, I think of a Tongue

Kristien De Proost, Lisi Estaras, Mirko Banovic, Sara Vanderieck
wo 23/06/2021 - 20:30
Kruidtuin
Orangerie
60'

Ticketprijzen

Een theatervoorstelling opgebouwd zoals een jazzconcert: dat is wat onze focusartiest Kristien De Proost graag wou tonen én zelfs liefst op Leuven Jazz. Iedere voorstelling is een unieke performance, want de vertelling varieert volgens de locatie, de dag op de kalender en het publiek in de stoel.

In When I Look at a Strawberry, I Think of a Tongue combineren danser Lisi Estaras, muzikant Mirko Banovic, theatermakers Kristien De Proost en Sara Vanderieck hun disciplines en laten ze zich inspireren door de roman De kunst van het genot van Goliarda Sapienza.

Hun verschillende benaderingen komen samen in een multidisciplinaire vertelling over een gescheiden verleden en een gemeenschappelijk heden. Het viertal ontmoet elkaar onder het voorwendsel van Sapienza’s vraagstuk naar sociaal en politiek engagement, persoonlijke groei, ouderschap, seksueel verlangen en ouder worden.

Kristien De Proost is dit seizoen onze focusartiest


Veilig genieten - volg onze richtlijnen!

Credits

creatie en uitvoering Lisi Estaras, Mirko Banovic, Kristien De Proost, Sara Vanderieck en gasten Toon Walgrave en Sayouba Sigué productie  les enfants du garage met de steun van Sabam for Culture, Provincie West-Vlaanderen, Vlaamse Overheid en de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest foto Maya Wilsens