Simon, Garfunkel, my sister and me

Kristien De Proost en Bwanga Pilipili
do 22/10/2020 - 20:00

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2) – € 11 (rang 3)

check onze kortingen

September 1981: 

Paul Simon en Art Garfunkel spelen hun legendarische benefietconcert in Central Park voor meer dan 500 000 fans. De avond gaat de geschiedenisboeken in als een muzikaal feest van vriendschap en solidariteit.

Januari 2017:
Kristien De Proost ontdekt dat Simon en Garfunkel elkaar al jaren mijden. Ze waren zelfs al gesplit ten tijde van hun legendarische concert!

Een voorstelling over rivaliteit in al haar vormen. Over bruggen en woelig water. Over feelin’ groovy. Over boksers, hometowns, oude vrienden en de 50 ways to leave your lover. Maar vooral over het recht om te blijven zingen wat je wil.

> programmablad

In de pers

De radeloosheid van de zwarte mens en van de witte mens werd zelden zo eerlijk, zo 'naakt' en tegelijk zo geestig op de scène gebracht, in spel, in 'kostuum' (of wat er nog van rest) én in de structuur van de voorstelling. (***, FocusKnack)

Credits

van en met Kristien De Proost en Bwanga Pilipili scenografie en kostuums Marie Szersnovicz sound Brecht Beuselinck dramaturgie Sara Vanderieck assistent-scenografie Camille Collin figurant Guy Goedseels uitvoerend producent Kristien De Proost en kunstencentrum nona productie kunstencentrum nona en Arenberg Antwerpen coproductie C-TAKT Genk, De Grote Post Oostende, CAMPO Gent en WP Zimmer

Bekijk en luister online