BEEST OF!

Radio Oorwoud
zo 19/11/2023 - 11:00
Eenvoudig Nederlands
60'
4-12 jaar

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

De knotsgekke liveband Radio Oorwoud trekt naar de theaters voor een heuse BEEST OF!. De eerste cd heette nog gewoon Radio Oorwoud, daarna kwam ‘t Is altijd wat in mijn habitat en op de laatste schijf VUIL! VUIL! VUIL! wordt opnieuw gekwekt, gekakeld en gebruld in allerlei toonaarden. Een BEEST OF! met de meest aanstekelijke liedjes uit de drie cd’s barst uit zijn ei!

Maak je klaar voor tuimelende otters en slechtgezinde pissebedden terwijl overenthousiaste olifanten over de scène denderen en de kinderen oproepen om lekker mee te brullen. Radio Oorwoud, het felgebekte braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildermissen, staat helemaal klaar om het podium op volledig biologisch verantwoorde wijze af te breken. Dieren van allerlei pluimage worden in de ondeugende liedjes bejubeld. De natuur krijgt een megafoon op kindermaat … dansbaar, een beetje stout en vol humor.

Radio Oorwoud staat reeds op de barricades sedert 2012. Opgericht door WWF en Hannelore Bedert groeide de band uit tot een lieveling van kinderen én ouders. Het recept is gekend: meezingers die oproepen tot actie voor het milieu.

Extra: workshop - Van afval tot kunst: creëer je eigen dierenwereld!

Voor je gaat meebrullen tijdens BEEST OF! Van Radio Oorwoud in 30CC/Schouwburg om 11.00 uur, kan je tussen 9.30 en 10.30 deelnemen aan de knutselworkshop in de VIP foyer onder leiding van Mieke Lamiroy. Het is de perfecte manier om je dag te beginnen vol creativiteit.

Heb je je ooit afgevraagd wat voor magische creaties je kunt maken met afval? Ontdek het in onze knutselworkshop! Laat je creativiteit de vrije loop en kom met ons mee op een avontuurlijke reis waarin je de meest fantastische dieren gaat creëren, helemaal van gerecycleerd materiaal!

  • 19 november 2023, 9.30 - 10.30 uur, in VIP foyer Schouwburg
  • € 5 - bestel tickets

Naast de knutselworkshop kan je jezelf ook transformeren in je favoriete dier in de foyer! Laat je gezicht door je mama of papa schminken en betreed de dierenwereld met stijl. 
(10.00 - 10.30 uur, in foyer Schouwburg, gratis, zonder inschrijving)


    Credits

    www.rangerclub.be/nl/radio-oorwoud

    met Fleur Hendriks (zangvogel en opperpanda), Bart Van Lierde (basbeer), Thomas Vanelslander (gitaarscholver en zangvogel), Micha Vandendriessche (trommelaar) en Hannes Demaeyer (toetsen toeteraar)

    Bekijk en luister online