Je hebt het misschien wel opgemerkt: de houten wielerpiste in de Brusselsestraat werd dit voorjaar omgebouwd tot een nieuw kunstwerk van Jozef Wouters en Menno Vandevelde van Decoratelier. Met de Olevodroom krijgt de voormalige Velodroomsite een nieuw gelaat, dankzij de ondersteuning van het Europese Varcities project.
Wat blijft is de levendige dynamiek van de plek, als kruispunt van kunst, samenleving en ontmoeting. Een niet meer weg te denken culturele hotspot in Leuven, want hier zal de toekomstige podiumkunstensite verrijzen. In afwachting daarvan houdt 30CC deze plek warm, dankzij de inbreng van buurtbewoners, lokale initiatiefnemers, culturele organisaties en jullie!

De Olevodroom heet je welkom!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Olevodroom praktisch

  • Brusselsestraat 63-69, op het perceel van het voormalig Sint-Pietersziekenhuis.
  • Dagelijks toegankelijk / Bij evenementen kunnen tickets of reservaties nodig zijn.
  • BarBUZZ (Pop-up Bar Berlin): woe/zat/zon 14:00-22:00 en vrij 16:00-22:00
    Bij activiteiten worden de openingsuren aangepast aan het evenement.
  • Wil je zelf iets organiseren? Stuur dan een mailtje naar olevodroom@leuven.be

(Dit project heeft financiering ontvangen van het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie in het kader van subsidieovereenkomst N° 869505)

Blijf op de hoogte