Saint Amour 30 - Liefde is tijd

première

Bart Moeyaert en anderen
di 11/02/2025 - 20:00

Ticketprijzen

€ 24 (rang 1) – € 22 (rang 2)

check onze kortingen

In een huwelijk wordt het parelmoer genoemd: het symbool voor dertig jaar samenzijn. Met drie decennia Saint Amour op de teller is er alleszins reden genoeg voor een feestelijke editie, zonder in nostalgie te vervallen.

De ronde verjaardag wordt aangewend om liefde en tijd tegenover elkaar te plaatsen. In welke mate hebben beide elkaar nodig? Betekent meer tijd in de liefde ook meer diepgang, en dus kwaliteit? Of loert de routine dan om de hoek? En hoe zit het met relaties waarin een groot leeftijdsverschil speelt? Saint Amour staat steeds garant voor een inspirerende literaire verkenningstocht.

Tekent alvast present voor deze bijzondere avond: auteur Bart Moeyaert, die in 2023 maar liefst veertig jaar schrijverschap vierde, KU Leuven Writer in Residence was en onder meer de dichtbundel Dat alles over liefde gaat schreef. Als geen ander weet hij jong en oud te bekoren met zijn gevoelige, trefzekere pen. Hij zal ons gidsen naar de hartstreek, veilig en wel.

Credits

www.begeerte.be

met Bart Moeyaert e.a. (auteurs), Karel Marynissen (techniek), Steven Reymer (licht en scenografie), Zane Garitte (productie), Steven Heene (regie en dramaturgie), Matthias Dillen (zakelijke coördinatie), Ruth Kief (promotie), Nouni van Arnhem (planning en verkoop)

Kijk ook eens bij:

Op zoek naar de Tasmaanse Tijger

Charlotte Van den Broeck
di 22/10/2024 - 20:00