Bestel met combinatiekorting (vanaf 4 voorstellingen) >>> volg deze link

Porcelain id

Support: Khorshid Dadbeh (IR)

Ontmoet een van de meest veelbelovende talenten van de Belgische scene, met muziek die gevoelige snaren raakt. Porcelain id is het pseudoniem waaronder Hubert Tuyishime (die/hun) unieke soulvolle popsongs uitbrengt. De Soundtrack-jury had niets dan lof, Unday Records pikte hen op en De Morgen noemt Tuyishime “een folkzanger voor de nieuwe tijd”.

De poëtische nummers bevatten zowel klassieke pop als lofi-elektronica, maar klinken altijd kwetsbaar, oprecht en authentiek. Zij komen naar ons met hun debuutalbum Bibi:1, een plaat geïnspireerd op de verhuis van een rustig dorp naar de grote stad. Eerder werden al pareltjes als Vlaanderen, No Denim en Rhythm Machine met open armen ontvangen.

Wij hadden al de eer om Porcelain id solo te verwelkomen als opener bij Meskerem Mees in 2023. Dit keer krijg je een nog grotere mokerslag, met full band.

Om 17.00 uur duikt Porcelain id ook op in De Boekenkamer en vertelt over zijn liefde voor boeken.

Support: Khorshid Dadbeh

Vooraf maak je kennis met Khorshid Dadbeh, een getalenteerde muzikante uit Iran die drie bijzondere snaarinstrumenten bespeelt: tar, tanbour en setar. Ze komt uit een kunstzinnige familie en begon al op jonge leeftijd setar te spelen, een belangrijk instrument in de Perzische klassieke muziek. Aan het Conservatorium van Teheran leerde ze de tanbour en tar bespelen. Haar muziekstudie rondde ze af in Nederland.

Nu reist ze de wereld rond om haar muziek te delen op verschillende podia, in bandvorm of solo, zoals bij ons. Haar muziek mengt traditionele klanken met nieuwe ideeën en creëert zo een bijzondere luisterervaring. Geniet van de magie van haar muziek!

Credits

Porcelain id Hubert Tuyishime (stem en gitaar), Emma Hessels (toetsen), Fender Mackenson (drums) en Nard Houdmeyers (bas)

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij:

di 05/11/2024 - 17:00
tickets vanaf 8 juni, 10.00 uur