Ouder Kind

Raven Ruëll en Bruno Vanden Broecke & KVS
za 12/06/2021 - 20:00
Theater
1 uur 35’

Ticketprijzen

of bestel via de 30CC ticketlijn

“De helft van onze wandeling is terugkeren op onze schreden,” uit Walden van Henry David Thoreau.
“Ik ben dat nooit vergeten. Wij verliezen ons niet meer. We kunnen niet meer verloren lopen. De GPS maakt dat onmogelijk. Het gevoel van verloren te zijn, zijn we verloren. En doordat ge u niet kunt verliezen, kunt ge ook niets ontdekken.”

Ouder Kind schetst een gefictionaliseerd autobiografisch portret van Raven Ruëll en Bruno Vanden Broecke. Het gaat over vriendschap, over gefaalde projecten en over de eeuwige spanning tussen acteur en regisseur. Samen gaan ze op zoek naar de kwetsbaarheid van hun intense vriendschap. De twee acteurs spelen een alternatieve versie van zichzelf, waar fictie en non-fictie zich met elkaar vermengen.

Ouder kind is de tiende voorstelling die Ruëll en Vanden Broecke samen maken. Voor deze mijlpaal in hun jarenlange samenwerking hebben ze alles anders aangepakt én werden ze geselecteerd voor Het Theaterfestival 2019. Benieuwd!

Veilig genieten - volg onze richtlijnen!

In de pers

  • "Een lofzang op de vriendschap die kwetst en wonden slaat, maar ook na twintig jaar onverbrekelijk blijft. En op de koop toe nog eens diepmenselijk theater voortbrengt." ★★★★ - De Standaard

Credits

tekst en performance Raven Ruëll en Bruno Vanden Broecke kostuums Heidi Ehrhart muziek Steven Lorie productie KVS foto Danny Willems