Niks nieuws

Benjamin ‘Monki’ Kuitenbrouwer - TENT (NL)
ma 19/12/2022 - 20:00
Familie, Festival, Circus
60'
12-112 jaar

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

In deze rauwe, intieme voorstelling slaat optimisme de boventoon. Zwaaiend tussen vier palen heet acrobaat Monki je welkom in een landschap boven de wolken. Je kijkt met hem naar de wereld beneden, waar cynisme welig tiert en niet alles vlekkeloos verloopt. Monki maakt je deelgenoot van zijn worstelingen als optimist in een te cynische wereld. In deze avondvullende circusvoorstelling, vol spoken word en muziek, zijn de gevolgen van een positief verhaal soms radicaal.

“Met Niks Nieuws wil ik een kwetsbaar en eerlijk verhaal vertellen over hoe moeilijk het is om niet cynisch te zijn.”

Benjamin Kuitenbrouwer (1988, Amsterdam), heeft zijn bijnaam ‘Monki’ te danken aan zijn voorliefde om als acrobaat tussen metershoge palen heen en weer te slingeren. Hij noemt zichzelf circusartiest en podiumkunstenaar. Hij maakt voorstellingen waarin hij circus inzet als bemiddeling tussen de dingen die hem dagelijks bezighouden. Op dit moment is dat ons mensbeeld en de overtuiging dat dat nodig aan verandering toe is.

Credits

www.monkibusiness.nl 

concept en spel Benjamin ‘Monki’ Kuitenbrouwer dramaturgie Bas van Rijnsoever productie TENT, huis voor hedendaags circus partners Werkplaats Diepenheim, Cirklabo, Circuswerkplaats Dommelhof, Latitude 50, L’Essieu du Batut, De Grote Post, Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst en This is not a circus foto Ola Glimåke


Kijk ook eens bij:

Runners

Maleta Company
di 20/12/2022 - 19:00

Exit

Piet Van Dycke - Circumstances
zo 26/02/2023 - 17:00