Iet me wiel

WK special

Lenny & De Wespen & Friends
vr 17/09/2021 - 20:00
za 18/09/2021 - 20:00
Muziek, Show & Musical
Jongeren (12+)
Tickets vanaf 14.07

Ticketprijzen

€ 22 (rang 1) 

check onze kortingen

of bestel via de 30CC ticketlijn

Op onze vraag stelt Lennaert Maes met compagnon de route Andries Boone een uitgekiend muzikaal programma samen, waarbij de liedjes en muzikanten uitgekozen zijn op basis van hun passie voor het wielrennen. Alle songs draaien rond coureurs en de koers, rond de glorie van het winnen en de pech van het verlies.

Gastheer en fervent wielertoerist Jan Hautekiet leidt de avond in goede banen. Klaas Delrue (Yevgueni), Noémie Schellens, Tijs Vanneste (De Kemping en Van Echelpoel), Rick de Leeuw, Daan (op 17 sept) en Raymond van het Groenewoud (op 18 sept) maken hun opwachting om de heldendaden der wielrennerij te bezingen.

Zij worden begeleid door Lenny & de Wespen featuring Little Kim. Tussendoor blikt host Hautekiet vooruit op het WK met sportjournalist en ‘man-op-de-motor’ Carl Berteele en komt er nog een echte flandrien langs wiens naam we later bekend maken. En route! Leve de koers!

Extra

Op zondag 19 september organiseert de stad Leuven een familiedag rond het WK Wielrennen. De binnenstad zal autovrij zijn en je kan genieten van allerlei (culturele) fietsactiviteiten.

Credits

www.leuven.be/wk

Kijk ook eens bij: