Deel mij

Veerle Malschaert
do 17/06/2021 - 20:00
Humor & Cabaret
1 uur 45'

Ticketprijzen

“Hier sta ik.
Met mijn hart in mijn handen, sta ik hier voor u.
Want ik wil mij delen.
Met u. En met u en u en u.
Ge krijgt allemaal een stukje.
Er is genoeg Veerle voor iedereen.”

Veerle Malschaert is eenzaam!
Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten. Nee, iedereen moét het weten, want Veerleheeft er genoeg van.

In haar nieuwe onewomanshow gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én de jouwe. Geef toe, jij bent het ook, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z’n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit.

Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid door een uitbundig nieuw licht te werpen op onze verborgen verlatenheid. Nog nooit ging een comédienne zo ver om zo dichtbij te komen. Veerle Malschaert wordt jouw pop-upvriendin voor het leven.

Deel mij is een hartverwarmende tragikomische voorstelling over alleen staan en samen vallen, chronisch contacttekort en vrolijk virtuele vrienden, alleenstaande co-ouders en koddige co-sleepers, zielige zombies en huppelende huppelaars, scheve sprookjes en trouwen met jezelf, nieuw samengestelde sokken en vriendelijkheid tot de dood ons scheidt.


Veilig genieten - volg onze richtlijnen!

Negen buurtbewoners uit de Leuvense buurtwerkingen kozen deze voorstelling in het kader van ons project De Curatoren. ”Ieder mens zoekt zijn plaats in de wereld” was hun leidraad. Lees er alles over op Buurtwerkingen | 30CC

In de pers

" Wie dweept met Hannah Gadsby, moet ook Veerle Malschaert kunnen waarderen. Openhartig, diepgravend en een stuk grappiger." ★★★★ - Karel Michiels, De Standaard

Credits

van en met Veerle Malschaert muziek Benne Dousselaere decor Lucie Van den Daele en Koen Demeyere