Chasing Splinters

Wout Vanroose (BE)
wo 18/12/2024 - 19:00
do 19/12/2024 - 19:00
50'
5-105 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze kortingen

Eén persoon in een landschap opgebouwd uit duizenden houten blokjes, waar ligt de grens tussen ambitie en absurditeit? Een tragikomische weergave van de mens en de absurditeit van zijn bestaan, waarin het eindeloze streven naar meer centraal staat. Je maakt kennis met Wout, die zich een weg baant tussen de banale verplichtingen van het leven terwijl hij stoïcijns verderbouwt aan zijn magnum opus. Het toenemend aantal tegenslagen stelt zijn standvastigheid echter op de proef en de vraag 'wat drijft hem' klinkt luider en luider.

Wout Vanroose is een circusartiest, muzikant en ingenieur afkomstig uit Leuven. Hij combineert al deze disciplines op unieke wijze tijdens het creatieproces. Het resultaat ademt overduidelijk circus, ook al wordt er niet veel gebruikgemaakt van klassieke circustechnieken.

---------------------------------------

CIRKLABO-festival

In onze circuswerkplaats CIRKLABO bieden we circusartiesten een werkplek om te experimenteren, te creëren en te repeteren. In december krijg je een inkijk in onze werking, kom je meer te weten over de residenten van het voorbije jaar en pik je al enkele try-outs mee van producties die nog volop in creatie zijn.

Het volledige programma ontdek je vanaf eind oktober op www.cirklabo.be, maar deze twee coproducties staan alvast gepland: Chasing Spinters en Tickled Pink.

Credits

creatie Wout Vanroose en Hendrik Van Maele artiesten Wout Vanroose outside eye Toon Van Gramberen en Josse De Broeck techniek Capser Van Overschee muziek Jef Callebaut coproducties CIRKLABO en Perplx residenties De Ruimte en BAC ART LAB (KU Leuven) met dank aan Vlaamse Overheid foto Heroen Bollaert


Kijk ook eens bij:

Tickled Pink

Margot Jansens/ Detail Company (BE)
za 14/12/2024 - 20:00

Kizuna

Tim Oelbrandt en De Studio (BE)
za 08/03/2025 - 19:00
zo 09/03/2025 - 17:00