The Amazing Katleen

Circ Rodini (BE)
zo 12/05/2024 - 13:30
zo 12/05/2024 - 17:30
35'
alle leeftijden
Dit evenement is gratis

De acrobate begint met een stralende glimlach aan haar perfecte handstand act, maar na enkele blunders verdwijnt de glimlach langzaam. Lukt het The Amazing Katleen alsnog haar naam waardig te zijn? Met veel humor brengt ze een eerbetoon aan het oude circus en aan alle moeders die af en toe ploeteren.

Circ Rodini, opgericht door Katleen Ravoet en Davide Salodini, biedt een platform voor hun artistieke werk. Geïnspireerd door het traditionele circus, streven ze ernaar om dit erfgoed te vernieuwen en tegelijkertijd hedendaagse kwesties te belichten. Katleen Ravoet, afgestudeerd in 2012 aan AcaPA in Tilburg als handstandartieste en acrobate, heeft de afgelopen 10 jaar als soloperformer in verschillende gezelschappen gewerkt.

Credits

met en door Katleen Ravoet coaching artistiek Bram Dobbelaere, Aurelia Brailowsky coaching techniek Lucien Beautour dramaturgie Aline Breucker kostuum Brigitte Van De Wouwer scenografie Davide Salodini met dank aan Adrian Schvarzstein, Craig Weston, Alessandro Carocci, Riet Bongaerts met de steun van de Vlaamse Overheid en De Spil coproducenten CIRKLABO, CIRC’UIT residenties Cirklabo, Mira Miro, UP, Espace CAR Ath, Cirkus Salto

www.circrodini.com

Bekijk en luister online