’Nuff Said

met Johan Petit, Dynasty, Yannick Noben, Yousra Benfquih en ... Wim Helsen!
di 17/10/2023 - 20:00
di 30/04/2024 - 20:00
60' - 20' pauze - 40'
minimumleeftijd 16 jaar

Ticketprijzen

pay what you can: € 20 – € 18 - € 16 – € 12 - € 8

PROGRAMMAWIJZIGING: 

  • Ministry of Dub-Key geraakt niet weg uit Haifa. Ze worden vervangen door Dynasty (VS).
  • Yannick Noben komt in de plaats van Thomas Smith.

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam. Dit seizoen kan je terug op ‘Nuff Said in Leuven terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot soul en spoken word.

Aight! Who’s in!?

Programma 30 april

  • JOHAN PETIT (BE) is jullie host van de avond en huisband LUCID LUCIA COLLECTIVE brengt een feest van jazz, funk en groove.
  • YANNICK NOBEN (BE) is beroepsmilitair by day en comedian by night. De sappige en imposante Limburger heeft al talloze comedy-awards op zak en met zijn nieuwjaarsoverzichten op TVL won hij alle Limburgse harten. Kort. Beknopt. To the point. Krachtig. Maar eveneens te bescheiden, het is en blijft een Limburger. Geef deze beschermer des Vaderlands echter dat zetje richting een podium en hij wordt – met zijn humormitrailleur in aanslag – stukken langer van stof! Trek uw camouflagepak aan en laat Yannick uw lachspieren bombarderen met spitsvondige analytische humor!

  • DYNASTY (VS) is een in Queens geboren hip hop/soul artiest met een internationale reputatie en een onwrikbare toewijding om haar dromen te volgen. Geïnspireerd door gruizige geluiden uit het noorden en de avonturen van het leven, laat Dynasty al jaren tracks en podia knallen en werkt ze samen met zwaargewichten uit de industrie zoals DJ Premier, Talib Kweli, Skyzoo, Rapper Big Pooh en Apollo Brown. Haar rauwe talent en haar teksten met het hart op de tong leverden haar de bijnaam ‘spit queen’ op van DJ Premier zelf.
  • YOUSRA BENFQUIH (BE) is schrijver, dichter en spoken word artiest. Sinds ze in 2017 de txt-on-stage wedstrijd Naft voor Woord won, is ze een vaste waarde op de Vlaamse podia. Haar werk lees je o.a. in Kluger Hans, DW B, de Poëziekrant en De Revisor. In 2019 werd ze geshortlist voor de Joost Zwagerman Essayprijs. In 2021 werd ze geselecteerd voor het Slow Writing Lab en in 2022 voor Vers van het Mes en Eenzame Avonturen. Yousra behoort tot de vaste auteurspoule van Rekto:verso en geeft spoken word aan de opleiding Writing for Performance van LUCA School of Arts.
  • WIM HELSEN (BE) won met zijn eerste voorstelling Heden Soup! meteen de prijs voor meest beloftevolle cabaretier. Met zijn volgende shows deed hij het nog beter en won hij tweemaal de Poelifinario: de hoogste eer binnen het Nederlandse en Vlaamse cabaret. Wim heeft een feilloze komische timing, maar de gevoelens en situaties die hij oproept zijn vaak ook pijnlijk en gênant. 

Credits

www.nuffsaid.be
www.trill.be

Bekijk en luister online