’Nuff Said

di 17/10/2023 - 20:00
di 30/04/2024 - 20:00
minimumleeftijd 16 jaar

Ticketprijzen

pay what you can: € 20 – € 18 - € 16 – € 12 - € 8

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Dit seizoen kan je ook in OPEK in Leuven terecht voor een show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband LUCID LUCIA COLLECTIVE brengt een feest van jazz, funk en groove.
ERHAN DEMIRCI is jullie host van de avond.

Aight! Who’s in!?

Programma 17/10

  • LATIF was 15 jaar terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-up comedy waagde en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award. Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokkaanse clichés en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen. Zonder franjes, zonder handtasmoppen, zonder knuffelmarokkanen.
  • KEL ASSOUF is de beste desertbluesband die België rijk is. De roots van frontman Anana Harouna liggen bij de Touareg in Niger, waar hij op zijn zeventiende de wapens opnam om te vechten voor het voortbestaan van de nomadenvolkeren. Intussen is dat wapen neergelegd en de gitaar opgenomen, en revolteert Harouna vreedzaam vanuit onze hoofdstad. Vergelijkingen met Tinariwen of Bombino liggen voor de hand, maar Kel Assouf is ingetogener en warmer.
  • SEFORA SAM, ook bekend als Sesa, is een Antwerpse dichteres, auteur en performer met weerklank in binnen- én buitenland. Deze jonge slam poet puurt haar woorden uit muziek, emotie en levenservaring. In 2016 schreef ze haar jonge leven neer in zeven hoofdstukken. Onder de titel ‘The Thrill of Victory’ compileerde ze zo haar eerste dichtbundel. In 2020 bracht ze haar tweede dichtbundel ‘The Break Free’ uit.
  • JEROEN LEENDERS ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, oneliners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.

We sluiten de avond af met TRILL LIVE OPEN JAM! Live muziek, hiphop en spoken word samen gebracht in een dynamische jam. Ben je rapper, slammer, muzikant of vocalist? Jam mee!
Wij voorzien drums, bas, gitaar, micro's en hosts. Jullie brengen rhymes, slams en skills mee.
Neem je liever je eigen instrument mee? Dat is mogelijk! 

Trill Live Open Jam is een concept van Leuven Live & TRILL.

De jam wordt op gang gebracht door Sarah Bekambo.
SARAH BEKAMBO (BE) durft geen grenzen op te leggen aan de kunstvormen die ze uitoefent. Deze Leuvense artiest plaatste haar voetafdruk in de spoken word-scene als performer en schrijver, maar ze zette al snel verdere stappen in o.a. de danswereld door haar parcours als breaker. Op dit moment, vind je haar vaker terug als curator, maar voor ‘Nuff Said x TRILL we got her als de host van de jam!

Credits

www.nuffsaid.be
www.trill.be

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij:

do 05/10/2023 - 19:00 - 22:00
schrijf je nu in!

Delphine & Mauro II

Mauro Pawlowski en Delphine Lecompte
do 12/10/2023 - 20:00

Kroost

Grof Geschud
di 06/02/2024 - 20:00

Bedankt om te komen

Jade Mintjens
wo 28/02/2024 - 20:00

GEEN STEM

Jan Jaap van der Wal
vr 08/03/2024 - 20:00

Lullaby for Scavengers

Kim Noble (VK)
wo 27/03/2024 - 20:00