MOS

Sprookjes enzo
za 13/04/2024 - 11:00
za 13/04/2024 - 14:00
Eenvoudig Nederlands
50'
2-4 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze kortingen

Eentje hier, eentje daar. En vooruit, daar ook nog eentje. Vandaag zaadje voor zaadje, morgen een heel bos. Het bos groeit, het praat en vertelt, het bouwt en het zingt. Het bos staat nooit stil. Het tekent, kleurt en verkleurt, kleedt zich aan en weer uit. Eentje hier, eentje daar. Kom, werk mee aan ons bos. En dan … kijk daar, tussen de bomen, mos! Het strekt zich uit als een ademend en golvend groen tapijt. Waar wacht je nog op? Waar wacht je nog op? Kom, verdwaal mee met ons, het bos zit vol geheimen. Laad je rugzakje maar vol!

MOS is een interactief circustheaterproject dat de allerkleinsten meeneemt naar een groene(re) wereld. Een spel met de natuur om te beseffen hoe waardevol ze is en hoe graag we haar zien. Een lichtvoetig duurzaam project waarin alle rekwisieten zijn gemaakt van natuurlijke en hergebruikte materialen. Het energieverbruik wordt gereduceerd tot het verbruik van een wascyclus katoen op 30°.

Sprookjes enzo engageert zich om vanaf 2024 te investeren in een duurzame ecologische kunstenpraktijk volgens de richtlijnen die het Green Book ontwikkelt. MOS is daarvan het eerste project.

Credits

concept, regie, scenografie en licht: Pietro Chiarenza spel Michela Greenwood, Pietro Chiarenza e.a. dramaturgie Erwin Jans coaches Iris Carla, Marco Migliavacca en Marcello Chiarenza muziek Michele Moi kostuums Margot De Group coproductie Perpodium in samenwerking met Cultuurhuis de Warande met de steun van BOS+, Natuurpunt en de Taxshelter van de Belgische Federale Overheid beeld Jeffrey Friedl