Halleluja

Fleur Khani
za 03/06/2023 - 20:00
90' zonder pauze

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2) - € 11 (rang 3)

check onze kortingen

Alles is ingestort. Mensen zijn aangewezen op zichzelf. Er valt nog maar een ding te doen: feestvieren!

Halleluja is een vreugdevol jubelfeest dat zich afspeelt in een post-apocalyptische setting. Vier spelers en een lokaal geworven koor van 28 mensen bejubelen de vrijheid van alles kwijt te zijn. Zo verwerken ze hun verlies en laten ze hun angsten los in een 'vreugdeweg' van uiteenlopende culturele en muzikale stijlen: Oosterse en Gregoriaanse gezangen, trance-oefeningen, vreugdekreten, dierengeluiden, drums en elektronische soundscapes.

Halleluja gaat op zoek naar wat ons verbindt en wat er te vieren valt. Het claimt de vreugde als zone van vrijheid. Het jubelt als verzet tegen de angst en geniet van de vreugde van de opluchting, het samenzijn en het lichamelijk en sensorieel genot. 

Halleluja is een utopische artistieke beweging die van stad tot stad trekt.

Gelegenheidskoor (VOLZET)

Info en inschrijving:

  • Een infosessie over het project vindt plaats op zaterdag 11 maart van 15u tot 17u in 30CC/Minnepoort. Je aanwezigheid op deze infosessie is heel belangrijk om een goede start te maken.
  • gekozen door De Curatoren Buurthuizen
  • onderdeel van amateurama 2.0

Credits

concept Fleur Khani van en met Fleur Khani, Benjamin Vandewalle, Marios Bellas, Carolina Maciel de França en lokale zangers dramaturgie Sarah Leo styliste Jon Boy techniek Arne Claes en Bert Demeulenaere met dank aan Aurelie di Marino productie d e t h e a t e r m a k e r coproductie Perpodium partners LOD, VIERNULVIER, Monty, 30CC, Concertgebouw Brugge en C-Takt in samenwerking met c o r s o spreiding Vincent Company foto Jeanne Coppens met de steun van De Vlaamse Overheid en de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid foto Fleur Khani

Bekijk en luister online