Amateurama 2.0

Met Amateurama 2.0 willen we onze nauwe band met de amateurverenigingen benadrukken. 


Samenwerking

Binnen ons programma Amateurama 2.0 kunnen amateurgezelschappen een beroep doen op de expertise van professionele kunstenaars die dit seizoen op onze podia verschijnen. We bieden masterclasses aan die te maken hebben met alles wat er op en rond het podium gebeurt: stemtechniek, regie, licht- en geluidstechniek, costumering, communicatie, gebruik sociale media,….

Tijdens het seizoen linken we onze lokale verenigingen aan professionele podiumkunstenaars om samen een voorstelling te maken of maken de amateurverenigingen eigen verrassend werk.

 In het programma staan alvast volgende samenwerkingen gepland:

  • meer info volgt

Je kan je vragen richten aan participatie@30CC.be

Masterclasses

De masterclasses die 30CC organiseert, samen met de amateurverenigingen, worden uitsluitend gegeven door artiesten die bij 30CC op het podium staan. De inhouden van de masterclasses werden bepaald door de amateurverenigingen volgens hun specifieke noden.

We verwelkomen onder anderen de jonge Belgische tenor Reinoud Van Mechelen, Aline Breucker en Quintijn Ketels (Side-Show), Collectief Verlof, Katharina Smets, Inne Eysermans en Ingrid Leonard (The Space Within), Jonas Vermeulen (dOFt), theatermaakster Elsa Van Dijck en Karen De Meyer (Ataneres Ensemble) als begeleiders rond stemtraining, improvisatie, audiovisuele technieken en scenografie.

Daarnaast geeft onze technische ploeg elk jaar een workshop theatertechniek.

De masterclasses worden ingepland volgens jullie repetities. Van zodra jullie inschrijven kunnen we samen met de artiest op zoek gaan naar een masterclass moment.

Voor de inschrijvingen sturen we jullie op het einde van de zomer een link door naar een google form. Daar zullen jullie een aantal keuzes kunnen opgeven. We trachten voor iedereen een geschikte workshop en moment te vinden.