Witte Ruis

Soundos (NL)
vr 13/06/2025 - 20:00

Ticketprijzen

€ 30 (rang 1) – € 27 (rang 2) - € 21 (rang 3) – € 15 (rang 4)

check onze kortingen

Voor Soundos is ‘witte ruis’ geen ontspannende geluidsstroom. Haar witte ruis zijn mensen die haar tegenwerken en niet aanvaarden, haat spreidende toetsenbordridders. Met veel hilariteit en schijt aan de wereld bevrijdt deze comédienne, bekend van De Slimste Mens ter Wereld, zich van alle ruis in haar leven.

Witte ruis. Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk op kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk.

Soundos ervaart zelf hele andere soorten “witte ruis”. En die hebben zeker geen kalmerende werking. Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders die online haat verspreiden. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger, zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt.

Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Ze is gelukkig en haalt succes na succes. Wij kijken daarom met enthousiasme en een paar angstzweet pareltjes uit naar de nieuwe voorstelling van Soundos in 2024: Witte Ruis.

Deze Amsterdamse comédienne met Marokkaanse roots maakte haar intrede in Vlaanderen door haar hilarische passages bij De Slimste Mens Ter Wereld. Haar comedyshows verkochten vorig jaar in een recordtempo uit. Wees er dus snel bij!

Zoals de Theaterkrant al schreef over haar laatste voorstelling Comeback Kid: “Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon.”

In de pers

"Soundos laat niet alleen zien dat ze er definitief bij hoort, maar dat ze tot de top behoort.” - Theaterkrant, keuze van de criticus

Credits

van en met Soundos El Ahmadi foto Anne van Zantwijk

Kijk ook eens bij:

di 10/12/2024 - 20:00
di 25/03/2025 - 20:00

Wildbloei

Valentina Tóth (NL)
vr 24/01/2025 - 20:00

Wat als

Claudia de Breij (NL)
za 08/02/2025 - 20:00