Wars

Tal en thee
wo 05/01/2022 - 15:00
Theater, Muziek, Familie
60'
5-10 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze kortingen

WARS speelt zich af tegen de achtergrond van een bruisende grootstad, waar aan de rand, in de haven, een bonkige man woont. Wars is een eigenzinnige kraandrijver en dwarsdenker die samen met zijn dochter Luttel hoog in een kraan woont. De kleine Luttel beweegt zich vrij door dit ruwe onbehouwen stukje stad en keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers, dopjes en vuursteentjes. Tot ze op een dag iets vindt dat niet in haar jaszak past en beweegt, een wezentje dat ze niet meteen kan thuisbrengen.

Live muziek, zang, poppenspel en animatiefilm verwoorden, verbeelden en verklanken deze gloedvolle fonkelende wereld tot een kleurrijk magisch universum. Een uniek kerstcadeau!

Via een livestream brengen we de voorstelling die dag eveneens tot bij kinderen in tal van ziekenhuizen en tot bij (jong)volwassenen met een beperking die in een zorginstelling verblijven. In Leuven doet UZ Kinderziekenhuis Leuven mee. 
Al de bezoekers van deze voorstelling (zowel in de zaal als via livestream) ontvangen ook "Het archief der Dingen", een verrassingsdoosje met luistercd, boek en andere schatten.
Een samenwerking tussen 30CC en Cultuurconnect. Lees meer over het project. 


Credits

talenthee.be

concept en spel Maarten Van Aerschot en Reineke Van Hooreweghe live muziek Toon Van Mierlo en Pascale Rubens live zang Bas Van Damme animatiefilm Jeroen Ceulebrouck en Sofie Vandenabeele poppen Evelyne Meersschaut technisch ontwerp Robbe Mols

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij:

Kat met laarzen

Sprookjes enzo en Pietro Chiarenza
wo 09/03/2022 - 15:00