The Return of the Comeback

Kamagurka & Herr Seele
wo 13/10/2021 - 20:00
Humor & Cabaret
80'

Ticketprijzen

€ 18 - check onze kortingen

Geniet tot en met 14 oktober van de Vrolijke Vriendenweek : 1 ticket kopen = 2de ticket gratis!

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische televisieprogramma’s in elkaar, creëerden kunst, tekenden aan Cowboy Henk en verkenden het komisch heelal met Wendy Van Wanten en wijlen Eddy Wally.

Maar het is ondertussen meer dan zestien jaar geleden dat ze samen op de planken stonden. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène. Zowel voor hen beiden als voor het publiek.

Het onvoorspelbare duo presenteerde enkele seizoenen geleden maandelijks een laboratoriumvoorstelling in de Arenberg, die stilaan evolueerde naar een standvastige en zelfs publieksvriendelijke show. De magie nam het over van de arbeid.

Nu dit rijpingsproces achter de rug is, staan Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen terug te veroveren met The Return of the Comeback. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.

Credits

www.kamagurka.com

tekst en spel Kamagurka en Herr Seele met dank aan Arenbergschouwburg Antwerpen foto Johan Jacobs

Bekijk en luister online