Saint Amour

wo 16/02/2022 - 20:00
Literatuur

Ticketprijzen

€ 22 (rang 1) - € 20 (rang 2) - € 15 (rang 3)

check onze kortingen

Iets meer dan een jaar geleden schreven we nog gekscherend dat Saint Amour tijdens haar 27ste editie niet hetzelfde lot zou ondergaan als leeftijdsgenoten Kurt Cobain, Jimi Hendrix en Amy Winehouse. We zouden de volop levende avond van de liefde vieren met auteurs van over de hele wereld. COVID-19 trok een streep door de rekening.

In 2022 herrijst Saint Amour zoals het een legende van Club 27 kaliber betaamt. En hoe!

Er bestaat een stationsroman met als titel Liefdesreis. Dat is precies wat jou tijdens Saint Amour 2022 te wachten staat, na een eeuwigheid van thuisquarantaines, anderhalvemetermaatschappij en knuffelcontacten.

Zes zorgvuldig geselecteerde auteurs, drie Nederlandstalige en drie Franstalige, schreven een moderne stationsroman in het kader van Europalia Trains & Tracks 2021. Met hun kersverse stationsromannetje en al hun eerder gepubliceerde werk in de reiskoffer belanden ze op ons podium, in het gezelschap van een aantal klinkende internationale namen.

Met o.a. Lize Spit, Rob van Essen, Erwin Mortier, Thomas Gunzig, Caroline Lamarche, Lisette Lombé, Marieke Lucas Rijneveld, Naoise Dolan

Credits

www.begeerte.be

met Lize Spit, Rob van Essen, Erwin Mortier, Thomas Gunzig, Caroline Lamarche, Lisette Lombé, Marieke Lucas Rijneveld, Naoise Dolan en anderen in het kader van Europalia Trains & Tracks 2021 productie  Behoud de Begeerte