Onrust

Tourist LeMC

support: Simon
di 28/11/2023 - 20:00

Ticketprijzen

€ 32 (rang 1) - € 26 (rang 2) - € 16 (rang 3)

check onze kortingen

Sinds 2021 dwaalt Johannes Faes, nom de plume Tourist LeMC, rond in Niemandsland … En toch vindt hij komende herfst de weg terug naar zijn natuurlijke habitat, de vele concert- en theaterzalen te lande.

Met nieuw werk – waarin hij opnieuw kleinkunst, folk en woordkunst omarmt – vertelt, fileert, ontboezemt en ontrafelt hij de kronkels in het hoofd en daarnaast duikt hij voluit het rijkgevulde repertoire, voorzien van nieuwe muzikale contouren, in.

Intiem, onbevangen, authentiek en franjeloos speurt Johannes naar de essentie in zijn songs, snijdt hij thema’s aan die de ziel beroeren en neemt hij jullie mee op een persoonlijke zwerftocht … Als een Tourist in eigen hoofd.

Support: Simon

De ideale schoonzoon
De nieuwe relevatie van de Vlaamse charmezangers
De belichaming van gebroken harten
...
Simon
is één van die artiesten die zich niet zomaar in een vakje laat steken, maar liever in transit tussen verschillende genres verblijft. Die zoekt en blijft zoeken, onderweg z’n teen stoot aan de essentie, en vervolgens de tocht fluitend verder zet.

Twee jaar lang werkte Simon aan zijn debuutalbum, waarop hij niet terugdeinst voor een liefdeslied meer of minder. Samen met muzikant en producer Antoine Plouvier combineert hij intimiteit met luchtige vrolijkheid en springt hij moeiteloos van rap naar zang.

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij: