KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: QUINNIE & QUINN

Dimitri Leue, Inge Paulussen en Jonas Leemans
zo 21/11/2021 - 15:00
Theater, Familie
6-10 jaar

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

Opgeletdoor de ventilatie met 100% buitenlucht is de verwarming in de Minnepoort momenteel ontoereikend. Het kan daardoor vrij fris aanvoelen in de zaal. We proberen dit snel op te lossen, maar in afwachting raden we je aan om zeker je jas mee te nemen in de zaal.


QUINNIE & QUINN ontsnappen aan hun Grote Leider en hun wereld vol regels. Ze komen terecht in een wereld van angsten en onzekerheid. Het is een zoektocht naar vrijheid. Langs verlaten steden, watervallen en ontploffende paddenstoelen. Niets lijkt wat het is, of lijkt dat alleen maar zo en is alles exact wat het lijkt? Steeds weer nieuwe uitdagingen kruisen hun pad.

“Op een dag waren we op een magische plek. Bovenop een bergtop die boven de wolken ligt, is er een vijvertje. Niet groot, drie meter ongeveer. Ze noemen het de bron der wensen. Mijn vrouw en ik zijn er samen in geweest. De mensen zeiden dat ge daarna een wens moogt doen. Mijn vrouw en ik praatten lang met elkaar over wat we dan zouden wensen. Ik wilde heel graag kunnen vliegen of over een regenboog wandelen, maar Zeretni kwam met de ultieme wens: “We willen dat onze verhalen echt worden.” En zo geschiedde.”

Extra: Workshop schrijf samen een knotsgek verhaal

Altijd al iets geks willen vertellen of neerschrijven, maar weet je niet goed hoe je eraan kan beginnen?

Onder de deskundige begeleiding van Sarah Bekambo (Leuvense slam poet artieste en junior programmator bij deSingel) schrijf je samen met je mama, papa, grootouders of andere begeleiders een knotsgek verhaal met bijzondere technieken. 

een activiteit van TRILL

foyer 30CC/Minnepoort
13.30 - 14.45 uur
€ 5
max. 15 deelnemers / enkel voor tickethouders van de voorstelling

Credits

www.leue.be

tekst en concept Dimitri Leue spel Jonas Leemans, Dimitri Leue en Inge Paulussen kostuums en creaturen Eva De Mul en Katinka Heremans lichtconcept en techniek Stef Appelen muziek Antoon Offeciers productie Leue foto Sara De Graeve

in het kader van Kunstendag voor Kinderen

Bekijk en luister online