GROTE MENSEN

compagnie barbarie & BRONKS
zo 10/12/2023 - 15:00

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

Een absurd tragische horror komedie over het wel en wee van grote mensen als de kinderen even niet kijken.

Grote mensen werken.
En kinderen spelen. Of gaan naar school. Of ze slapen.
En als ze slapen moeten de grote mensen nog verder werken. In de living. Op hun computers. Nadat ze de keuken hebben opgekuist.

Maar wat doen grote mensen nu eigenlijk écht? Als de kinderen op school zitten, wat doen ze dan de hele godganse dag lang? Regelen ze de wereld? Doen ze een dutje? Of maken ze er een potje van? Hebben die grote mensen eigenlijk écht de touwtjes in handen? Ruimen ze écht de hele tijd alle rommel op die iedereen laat slingeren? Of is het later aan de kinderen om alles op te ruimen?

Want wie kuist eigenlijk wiens brol op?

Credits

www.compagniebarbarie.be
www.bronks.be

concept compagnie barbarie (Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel) spel Sarah Vangeel, Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes regie Karolien De Bleser tekst compagnie barbarie scenografie Michiel Van Cauwelaert kostuums Nikè Moens geluid en techniek Saul Mombaerts geluid- en muziekontwerp Adam Russel productie BRONKS met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de VGC deze voorstelling kwam tot stand met behulp van de Tax Shelter maatregel van Belgische Overheid

Kijk ook eens bij:

PAPIERLIED

Annelies Van Hullebusch en Wanda Eyckerman
zo 28/01/2024 - 15:00