FEED ME PLEASE

(love, hate & everything in between)

BRONKS & Theater Antigone
wo 18/10/2023 - 19:00
80’
Ook geschikt voor jongeren vanaf 13 jaar.

Ticketprijzen

pay what you can: € 20 – € 18 - € 16 – € 12 - € 8

Zie mij.
Zie mij graag.
Haat mij.
Volg mij.
En voed mij.
Met volle en gebroken hartjes.
Met kusjes, omgekeerde duimpjes en LOLROFL. (Laughing out loud, Rolling on the floor)
Ik vreet ze allemaal op en kak ze weer uit
in mijn spaarpot voor innerlijk geluk en verbondenheid.
En ook een beetje op mijn bankrekening.
Daarmee koop ik dan nieuwe looks,
en een perfecte leven,
en shiny filters.
Zodat je mij nog liever ziet. Of haat.
Abonneer je op mijn leven
en ik deel erop los
tot ik erbij neerval
met een sad muziekje op de achtergrond
en een blurry effect op de lens.

Wat als de online versie van jezelf zo diep vervlochten is in een web van leugenachtige filters en opgesmukte captions waarbij teruggaan naar de naakte waarheid geen optie meer is? Kan de drang naar verbondenheid en “succes” in een virtuele wereld absurde en gevaarlijke proporties aannemen? Influencers, followers en haters: wie pusht er eigenlijk wie? Zijn de bedrijven die dit mee in de hand werken niet medeplichtig? En is er nog plaats voor onzekerheid, twijfel en imperfectie in een koninkrijk waar de volmaaktheid heerst en waar ‘trollen’ en ‘haters’ vrij spel hebben?

FEED ME PLEASE is een zoektocht naar eigenwaarde in de 21ste eeuw en naar de impact van continue aanwezigheid op sociale media op ons zelfbeeld. Een multidisciplinaire, energieke theatervoorstelling die de keerzijde van sociale media blootlegt.

In de pers

  • “Feed me please is een dynamische voorstelling die toont hoe iemand zich kan uitsloven om iets te betekenen in de online wereld” (Nieuwsblad, Magali Degrande)
  • “Zo geliefd en toch eenzaam. Dit gelaagde jeugdtheater verbeeldt het lijden van de jonge influencer” (De Standaard, Gilles Michiels)

Credits

van en met Aminata Demba, Lien Thys en Laurence Roothooft regie Haider Al Timimi regie assistentie Axelle Verkempinck dramaturgie Bart Capelle scenografie Stef Stessel lichtontwerp Stef Stessel en Thomas Clause kostuum Valerie Le Roy video-ontwerp Freek Willems video-animatie Freek Willems en Jack Stessel muziek Haider Al Timimi geluidsontwerpTom Gaublomme en Niels Vanherpe productie BRONKS & Theater Antigone coproductie Perpodium met de steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid via Cronos Invest beeld Mario Debaene foto Bart Grietens

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij:

ALAN

De Eenzamen
do 09/11/2023 - 20:00

Alma

Fabrice Murgia en Peggy Lee Cooper
wo 22/11/2023 - 20:00

Up Your Ass

Nona Demey Gallagher en Lieselot Siddiki
di 12/12/2023 - 20:00