BAS.

hetpaleis & BOG.
vr 14/02/2025 - 19:00

Ticketprijzen

pay what you can: € 20 - € 17 - € 14- € 11 - € 8

Alle hoofdsteden van de wereld.
Alle onderdelen van een friet.
Alle betekenissen van ‘niets’.

De geschiedenis van schimmel.
De wortel van 144.
De formule voor flirten.

In BAS. buigt BOG. zich over basiskennis: de basis, de baslijn, de grondtoon van het leven. BAS. is een muzikale theatervoorstelling voor iedereen die precies op het verkeerde moment het juiste antwoord weet. Voor iedereen die ontdekt dat die nog lang niet alles weet. BAS. daagt je uit om je eigen basiskennis in vraag te stellen. Wat is nu echt belangrijk en hoe kom ik daar achter?

BOG. maakt theater over veel te grote onderwerpen. Na de bekroonde voorstelling KID. (2016) maken BOG. en hetpaleis opnieuw een familievoorstelling. BAS. is voor iedereen die zich niet zomaar de les laat lezen.

In de pers

Een glimlach van oor tot oor, wijd opengesperde ogen om te zien hoe mooi er wordt gespeeld en het verlangen om zinnen en beelden in je brein te beitelen: dat is wat BAS. met je kan doen.” (De Standaard - Floris Baeke)

Credits

bogcollectie.com

concept BOG. tekst en spel Ludwig Bindervoet, Judith de Joode, Annet Malherbe, Lisa Verbelen en Sanne Vanderbruggen eindregie Carly Wijs en Judith de Joode muziek Lander Gyselinck en Adriaan Van de Velde scenografie Theun Mosk kostuums Rosa Schützendorf dramaturgie Roos Euwe klankconcept en geluid Bob Hermans  lichttechniek Nick Matthé foto Lonneke van der Palen

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij:

Defect

Collectief Verlof
vr 27/09/2024 - 19:00

Liegen

hetpaleis en De Nwe Tijd
wo 04/12/2024 - 15:00

Vreemd Ding

Martha!tentatief & NT Jong (NL)
wo 05/02/2025 - 15:00