Amai

Pieter Verelst
vr 10/12/2021 - 20:00
Humor & Cabaret

Ticketprijzen

€ 17 - check onze kortingen

Opgeletdoor de ventilatie met 100% buitenlucht is de verwarming in de Minnepoort momenteel ontoereikend. Het kan daardoor vrij fris aanvoelen in de zaal. We proberen dit snel op te lossen, maar in afwachting raden we je aan om zeker je jas mee te nemen in de zaal.


Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 tourde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling Mijn broer en ik door Nederland en België.

Zijn voorstelling Amai zit opnieuw vol met zijn typerende humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken.

Want amai. Het is toch allemaal wat.

Cabaretier Pieter Verelst maakte woensdag 15 september bekend dat hij lid is van de Vliegende bompa's. Samen met acteur Sid Van Oerle bracht hij een absurde act met betonmolens, draaischijven en rolstoelen in het VTM programma Belgium's Got Talent. Hij pleit voor meer absurde komedie op televisie en wil dit via deze dolkomische act bereiken. En met succes, want de Vliegende bompa's kregen 4 ja's van de juryleden.

Pieter Verelst is niet toe aan zijn proefstuk toe want zijn voorstelling Amai zit ook vol met absurde humor.

In de pers

“Dé spannendste performer in de Nederlandstalige comedyscene.” (Theaterparadijs.nl)

“Briljant absurdisme … de talentrijkste Vlaamse cabaretier in lange tijd.” (***** De Standaard over Mijn broer en ik)

"Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd." – (*****De Standaard )

Bekijk en luister online