Zullen we samen …

tout petit
vr 05/04/2024 - 15:00
Eenvoudig Nederlands
45'
3 - 103 jaar

Ticketprijzen

€ 5 - check onze kortingen

locatiewijziging

Om praktische redenen verplaatsen we de voorstelling naar de turnzaal van Sint-Pieterscollege (ipv WZC Dijlehof).
Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

----

Zullen we samen … lachen, kijken en spelen? Bij deze locatievoorstelling staat ontmoeting voorop. De ontmoeting tussen twee dansers die elkaar in balans houden, maar ook de ontmoeting tussen jonge kinderen en senioren. Ze genieten immers samen van een dansvoorstelling. Een voorstelling waarbij twee dansers elkaar uitdagen om grenzen te verleggen. De dansers brengen elkaar uit evenwicht, tillen elkaar in de lucht en vangen de ander weer op.

Doorheen de voorstelling groeit de ontmoeting tussen de performers én tussen het publiek. Bij aanvang neemt het publiek plaats tegenover elkaar, met tussen hen in het speelvlak met de twee dansers. Op deze manier kijkt het publiek niet alleen naar de dansers, maar ook naar elkaar. Na de voorstelling wordt het publiek samengebracht tijdens een interactief spelmoment. Ze gaan samen op ontdekking. Samen kijken en spelen, staat centraal.

De voorstelling speelt in een woonzorgcentrum, en is toegankelijk voor een zeer divers publiek.

Credits

choreografie Ilke Teerlinck dans Ilke Teerlinck en Cold Mayanga muziek Koen Brouwers scenografie Erki De Vries bewegingsadvies en dramaturgie Lies Cuyvers, Ciska Vanhoyland en Iñaki Azpillaga beeld Ciska Vanhoyland productie tout petit, MoMeNT en cultuurcentrum Hasselt met steun van stad Hasselt met dank aan deRUIMTE