VAART GROEN

Jits, Leo & Amber, Michelle
do 02/05/2024 - 19:30
vr 03/05/2024 - 19:30
za 04/05/2024 - 16:00
OPEK
rotonde, zwarte zaal en grote zaal

Ticketprijzen

€ 15

Bij VAART krijgen makers tussen 15 en 25 jaar de kans om hun eigen voorstelling uit te werken. fABULEUS biedt de deelnemers artistieke coaching en alle mogelijke praktische ondersteuning. In mei 2024 presenteren we zes VAART-projecten, gespreid over twee parallelprogramma’s. VAART GROEN toont het werk van Jits, Leo & Amber en Michelle.

  • Jits Van Damme maakte een dansduet met de zevenjarige Milan. Het startpunt voor kriebelkousen was de vraag: groeien we uit onze spontaniteit zoals we groeien uit onze kleren
  • Amber Michiels en Leo Claes werkten een idee uit dat al jaren in Leo’s hoofd rondspookt: een theaterstuk over iemand die gekweld wordt door haar eigen brein.
  • Duik in de vrolijke, absurde fantasie van Michelle Van Neste. Ze maakt sculpturen die de toeschouwer op het verkeerde been zetten. Samen met drie performers creëert ze een wereld waar niets klopt en alles mogelijk is.

Check VAART ORANJE voor de projecten van Daan, Zoë, Wara en Arne. Je kan meer lezen over VAART via www.fabuleus.be/vaart.