The Labyrinth

Gratis try-out

Fabian Krestel
vr 02/02/2024 - 18:00 - 18:55
55'
7+
Dit evenement is gratis

--Try-out--

Fabian Krestel onderzoekt jongleren op een abstracte manier en gaat op zoek naar wat hem er zo in fascineert: de bewegingen, het gebruik van beide handen, precisie, vormen, patronen, afwisseling en het speelse karakter ervan.

In zijn onderzoeksproject The Labyrinth verkent hij de relatie tussen proces en product. Fabian richt zich op het ontwikkelen van speelse methoden om bewegingspatronen om te zetten in boeiende visuele sporen.

Fabian Krestel is een in Brussel gevestigde danser en choreograaf met een professionele opleiding als circusartiest. Via zijn onderzoek en voorstellingen wil hij de grenzen tussen podiumkunsten en beeldende kunst verkennen. Zijn toewijding aan artistieke verkenning weerspiegelt een oprechte fascinatie voor de subtiliteiten van het creatieve proces.

De Leuvense circuswerkplaats CIRKLABO verwelkomt en ondersteunt heel wat circusartiesten om te werken aan hun voorstelling.

Try-out: een stuk of enkele fragmenten van een voorstelling die artiesten willen testen voor een publiek. De artiest gunt je een inkijk in hoe een circusvoorstelling tot stand komt. Wie weet kan je zelf ook een bijdrage leveren aan de creatie.

Credits

partners CIRKLABO, PERPLEX, MIRA MIRO, circusnext, CIRQUEON, Forecast, Panama Pictures, Zeit für Zirkus, Maison de Jonglerie, Latitude50, Halles de Schaerbeek, CC BRASS, UP - Circus & Performing Arts, CC WOLUBILIS, ten Weyngaert, Archipel19