Spinnenmetenknippen

Max Last
zo 10/04/2022 - 14:00
zo 10/04/2022 - 16:00

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

Deze muzikale wandelvoorstelling vertelt het verhaal van Lily die op het kerkhof woont met haar vader en daar ontmoet ze Kasper. Er ontstaat een prille liefde tussen hen maar die is helaas van korte duur, want de Schikgodinnen komen Lily halen. Kasper wil er alles aan doen om dit te verhinderen, maar of hij haar lot kan beïnvloeden, is maar zeer de vraag.

Taboedoorbrekend werken met een lach én een traan; dat is het doel van Spinnenmetenknippen: de dood, verlies en rouw een plaats geven met muziek, dans en woord. Over verdriet en loslaten, maar ook over vriendschap en ontluikende liefde.

Op vraag van de stad Leuven maakte Max Last opnieuw een voorstelling op een bijzondere locatie, om rouw en verlies bespreekbaar te maken bij kinderen en het kerkhof te ontsluiten voor publiek.


Ben je jarig? Vier je feestje bij 30CC!

Credits

origineel idee Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet en Koen Monserez spel Laurian Callebaut, Koen Monserez, Matthias Van de brul, Lies Vandeburie en Elsa Van Dijk coaching Koen Monserez dramaturgie Stefanie Lambrechts advies Roel Van Roosbroeck bewegingsadvies Carli Gellings productieverantwoordelijke Laurian Callebaut coproductie Stad Leuven, Dienst Begraafplaatsen Leuven en Kinderopvang Leuven vzw foto Jelle Wildiers