HURORAM!

Matthysen, Mosuse & Van Ballaert
do 30/11/2023 - 20:00
1 uur 45' zonder pauze

Ticketprijzen

€ 29 - check onze kortingen

Hugo Matthysen schrijft al een leven lang liedjes. Voor toneelstukken, televisieprogramma’s, voor andere artiesten, en vooral: voor zijn plezier.

Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam HURORAM!, een naam waar langer over werd nagedacht dan u zou denken. De drie muzikanten werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Alhoewel… Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar u misschien wel een touw aan kan vastknopen, maar als dat niet lukt moet u vooral niet aan uzelf beginnen twijfelen.

HURORAM! is een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken woord wordt vervolgens weer op muziek gezet. Zoiets ongeveer dus, met toekomstige wereldhits als De snor van Guy Mortier, Een vrouw met Zeven Billen en het verbijsterende Foridauka.

Jean Blaute in Met vallen en opstaan: “Hugo is in mijn opinie van een intergalactisch niveau. Hij staat boven al de rest met wie ik al heb samengewerkt.”*
*Wellicht geschreven in een vlaag van zinsverbijstering of na misbruik van bepaalde middelen, maar het staat er toch maar.

Credits

van en met Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert