Fratssen

BRONKS & Ballet Dommage
za 17/02/2024 - 15:00
zo 18/02/2024 - 15:00
75'
0-100 jaar

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

Familie Fratssen viert feest want Robert is gekrompen en het gaat beter!

Alle vergeten tantes, vergeelde nonkels en aangetrouwde aanhangsels mogen - met meetlat - het resultaat komen bezichtigen.

Fratssen theatraliseert een visuele reis die helemaal anders eindigt dan het begint en serveert de toeschouwer een buffet van onuitgesproken vetes en goedbedoelde moederliefde.

Verwacht geen klassieke erfenisdiscussies, echtscheidingsperikelen en familieproblemen. Deze clichés halen de voorstelling niet. Het zijn de absurde zaken en schijnbare onbenulligheden die op de voorgrond treden. Hieronder sluimeren de onuitgesproken waarden, voelbare spanningen en grootse emoties die ieder mens en familie met zich meedraagt.

Na de rondreizende theaterparade Melvius (2019), het kafkaëske TRIBUNAL (selectie TheaterFestival 2020) en de kolderieke angstdroom Tavern Michelle (2022), creëert Ballet Dommage bij BRONKS een zowel verbindende als bevreemdende locatievoorstelling voor alle leeftijden. Iedereen is welkom, met of zonder familie!

  • Ga ook eens op knuffeltocht , een leuk extraatje voor of na de voorstelling.

Credits

www.balletdommage.weebly.com
www.bronks.be

concept en spel Ballet Dommage (Katrien Valckenaers en Maxim Storms) spel Mourad Baaiz, Marjan De Schutter, Leen De Veirman, e.a. stage Billie-Joanna Tcheke , Zita Windey en Victor Vermaerke eindregie Randi De Vlieghe scenografie Rachid Laachir kostuum Rosa Schützendorf lichtontwerp Geert Vanoorlé productie BRONKS