Foyer Matinee

Dansen in de Schouwburg

Hosted by DJ Bobby Ewing
zo 16/04/2023 - 14:00 - 18:00
Overdag, Gratis
4 uur
Dit evenement is gratis

Wij delen onze prachtige Schouwburg heel graag met iedereen. Sinds najaar 2022 zetten we met Dansen in de Schouwburg één zondagmiddag per maand de deuren van de foyer wagenwijd open voor alle dansliefhebbers. Want dansen kan je zeker ook overdag!

In de mooiste balzaal van Leuven ontdek je elke editie een andere stijl: tango, salsa, hiphop, soul, disco en alles daar tussenin. Je kan er een dansje plaatsen of gewoon een lekker glas drinken.

Vanaf seizoen 2023-2024 dopen we deze reeks Foyer Matinee en wordt niemand minder dan DJ Bobby Ewing onze host. Hij nodigt stijldansers en gastdeejays uit om je in de beste dancing mood te brengen.

Op zondag 16 april geeft de maestro zelf een lekker voorsmaakje op deze nieuwe reeks. Hij kruipt achter de decks voor een get-your-boogie-down: vier uur lang funk-soul-disco op de dansvloer.

Het mooiste van alles, Foyer Matinee is en blijft volledig gratis. De deuren van de foyer staan open voor iedereen die wil komen dansen. Vier uur lang, van 14.00 tot 18.00 uur.