Ever / After

Jennifer Regidor, Gasper Piano en Renke Van Impe
di 23/05/2023 - 20:00
wo 24/05/2023 - 20:00
Gastvoorstelling
60' (zonder pauze)

Ticketprijzen

€ 16 - € 12 (Cultuurkaart) - € 8 (-12 jaar) 

Ever/ After is een eerste deel van een drieluik en wordt gecreëerd in 2023, het jaar dat Jennifer Regidor 50 jaar wordt. Het wordt een solovoorstelling in samenwerking met Renke Van Impe, een celliste en de Sloveen Gasper Piano, componist/ performer. Ze wil hierbij teruggrijpen naar haar roots in Leuven, Filippijnse afkomst, het begin van haar danscarrière en haar volledige persoonlijke traject tot wie zij nu is. In dit deel ligt de focus op de interactie tussen de dansdocent en student.

Gedurende meer dan 27 jaar heeft Jennifer al heel wat dansers gevormd, van wie er sommigen dansen in professionele gezelschappen zoals Rosas, Ultima Vez, Eastman... Zij heeft hun bewegingstaal mee beïnvloed doorheen hun dansopleiding en vorming. Hoe kan hun artistiek parcours haar nu beïnvloeden in het verder ontwikkelen van haar eigen bewegingstaal? Zij houdt ervan mensen te verbinden en wil graag een brug maken tussen amateurs en professionelen, leerlingen en docenten, dansers en niet-dansers… o.a. door videobeelden gemaakt door David Jacobs

Ever/ After legt de oneindige cyclus en wisselwerking tussen een dansdocent en student bloot. Waar er geen hiërarchie is, waar bewegingen poëzie en verhalen maken en lichamen instrumenten zijn om elkaar te verrijken in ieders taal.

Credits

organisatie Danscompagnie Lune vzw