De Wildernis

De Wildernis

Wende
di 03/05/2022 - 20:00
Muziek, Nederlandstalig, Pop & Rock
90' zonder pauze

Ticketprijzen

€ 24 (rang 1) - € 22 (rang 2) - € 17 (rang 3)

check onze kortingen

Wende is zonder twijfel een van de meest grensverleggende en veelzijdige artiesten in de Lage Landen en haar palmares blinkt de laatste jaren dan ook als nooit tevoren. Met haar spraakmakende theatershow en gelijknamig album Mens brak ze definitief door in België.

In haar volledig nieuwe show De Wildernis gaat ze op zoek naar de antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken: een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21ste eeuw in.

Bij 30CC is ze inmiddels meer dan kind aan huis. We mogen haar inmiddels voor de vierde keer verwelkomen. Zelfs de diehard Brelfans overtuigde ze moeiteloos tijdens een hommageconcert aan de zijde van Filip Jordens.

In de pers

  • ‘Wende is het ravissante middelpunt van een adembenemende show’ **** Volkskrant
  • De Wildernis is een voorstelling die je eigenlijk niet zou mogen missen’*****De Telegraaf
  • ‘In de Wildernis krast Wende dwars door je ziel. Ze tilt je op en neemt je mee’ -Theaterkrant

Credits

coproductie Toneelgroep Oostpool

Bekijk en luister online