Canticum Novum

Samâ-ï

Zomer van Sint-Pieter 2023
di 25/07/2023 - 12:15

Ticketprijzen

  • € 6 ticket (inclusief programmablad)
  • Pas 5 tickets: € 27 (€ 3 korting) - Pas 10 tickets: € 52 (€ 8 korting) - meer info
  • gratis voor kinderen t.e.m. 12 jaar (begeleid door 1 volwassene)
  • € 1,20 met UiTPAS kansentarief - geen andere kortingen

Door de beperkte capaciteit van de kerk en grote belangstelling voor dit middagconcert werd deze ticketverkoop voorlopig stopgezet.

Mensen met een voorverkoopticket of concertpas mogen eerst plaats nemen op de voorziene stoelen. Daarna wordt bekeken of er nog tickets aan de kassa verkocht kunnen worden.

-----------------------

Samâ-ï
Aleppo, een kosmopolitische stad 

Welkom op een betoverende reis naar het oude Syrië en de ongelooflijke culturele en muzikale rijkdom van de stad Aleppo, ooit een juweel van het Nabije Oosten. Op het kruispunt van Spaanse repertoires en traditionele Syrische stukken volgen we de reis van de Arabisch-Andalusiërs die, na de val van Granada, ervoor kozen om terug te keren naar het land van hun voorouders. Samâ-ï evoceert de onderlinge muzikale bevruchting van de culturen die er toen aanwezig waren.


Meer info lees je in het programmablad.

Credits

CANTICUM NOVUM: Gülay Hacer Toruk (zang, saz en percussie) - Emmanuel Bardon (zang) - Valérie Dulac (vedel en lira da braccio) - Aliocha Regnard (nyckelharpa en fidula) - Bayan Rida (ud en zang) - Spyros Halaris (kanun, laouto en zang) - Artyom Minasyan (doedoek en zurna) - Ismaël Mesbahi (slagwerk)

www.zomervansintpieter.be