In Between Spaces

Collectief Elan(d)
za 03/10/2020 - 19:00
Geannuleerd
za 03/10/2020 - 21:30
Geannuleerd
Theater, Dans
50'

Ticketprijzen

€ 14 - check onze kortingen

In Between Spaces is een fysieke en visuele performance waarbij de speelse setting je uitnodigt om telkens opnieuw een eigen plek te zoeken. Nu eens zittend, dan weer staand. Je wordt onderdeel van een constant veranderende stoelensculptuur waarin op spitse en intelligente wijze de relatie tot de ander en elkaar in vraag gesteld wordt.

Collectief Elan(d) is een Gents performerscollectief van Chloé Geers, Jitse Huysmans en Katrijn De Cooman. Zij vormen een ongewone combinatie, maar één die speelse performances oplevert, waarin het publiek de hoofdrol krijgt. Ontmoeting loopt als een rode draad doorheen hun werk, waar ze bewust de passieve rol van het publiek doorbreken en spelen met alternatieve publieksopstellingen.

  • Deze voorstelling is bijna woordeloos. Je woont ze rechtstaand bij.
  • Locatie nog te bepalen.

In de pers

  • In between spaces omzeilt de clichés van het genre en speelt een verfrissend spel met kijken en bekeken worden, waar het theater in se om draait.” (De Standaard)

Credits

van en met Katrijn De Cooman, Chloé Geers en Jitse Huysmans met dank aan Croxhapox, De Grote Post, Het Huis Utrecht, Pol Heyvaert (CAMPO), Kunstencentrum De Vooruit en Onbetaalbaar foto Rudy Carlier

Bekijk en luister online