Human Instruction Manual

fABULEUS/Helder Seabra
vr 26/04/2024 - 20:30
za 27/04/2024 - 20:30
Stadsgezelschap
STUK
Soetezaal
60'
Ook geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar.

Ticketprijzen

€ 16 - check onze kortingen

In minder dan een seconde maken we connectie met mensen aan de andere kant van de wereld. Waarom is het dan zo moeilijk om verbinding te maken met de mensen met wie we iedere dag omgaan? Human Instruction Manual is een intense dansvoorstelling over de zoektocht naar een handleiding voor de mens en voor het leven.

Voortgestuwd door elektronische dansmuziek bewegen 12 jongeren om elkaar heen. Gaandeweg proberen ze de afstand tot elkaar te overbruggen. Maar hoe ontcijfer je de gebruiksaanwijzing van een ander? En hoe krijg je aan de buitenwereld uitgelegd hoe jij zelf in elkaar zit?

De Portugese danser/choreograaf Helder Seabra danste lange tijd bij Ultima Vez en Eastman/Sidi Larbi Cherkaoui. De laatste jaren ontwikkelt hij eigen werk in binnen- en buitenland, onder andere vanuit zijn eigen gezelschap Incognitus.

  • Gepresenteerd door STUK.

In de pers

“Je ziet twaalf jongeren aan het werk die met een aanstekelijke panache door deze voorstelling razen, en daarbij hun hart luchten." (pzazz)

Credits

www.fabuleus.be

choreografie en eindregie Helder Seabra concept en co-creatie Natascha Pire en Helder Seabra assistentie J essie Susan Lhôte d ans Ine Bervoets, Milo De Clerck, Nolan Decreton, Ben Herlaar Masina, Victor Jansen, Shanoy Saunders, Flore Schroyen, Sabur Simbananiye, Hannes Van Borm, Maïté van Genugten, Julie Van Minnebruggen en Lena Wilmots muziekcompositie Stijn Vanmarsenille kostuums Oona Mampuys lichtontwerp Kim Rens coproductie STUK, Tweetakt en Perpodium met de steun van Destelheide, de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

Kijk ook eens bij:

LIMP

Ugo Dehaes / kwaad bloed
wo 20/03/2024 - 20:30

Beyond the Edge

fABULEUS, HET LAB & 6 Limburgse Cultuurcentra / Piet Van Dycke
vr 17/05/2024 - 20:00