The Roaring Twenties

Släpstick (NL)
zo 25/02/2024 - 20:00
Eenvoudig Nederlands
100'

Ticketprijzen

€ 20 - check onze kortingen

The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar 30CC!

Een avond als nooit tevoren! Een Jubileumvoorstelling die de gloriedagen van slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn?
So what, als het orgel op instorten staat?
Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt?

Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!

Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland en België maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Geen Nederlands nodig!

In de pers

  • "Ongekend hoog amusementsniveau", "modern, vernieuwend en humoristisch" (***** De Volkskrant)
  • “Wëreldbänd van mondiale allure" (*****Meppeler Courant)
  • "Het Nederlandse gezelschap Släpstick transformeert ouderwets variété tot een muzikaal hoogstaande theaterproductie. Een hele pagina in deze krant zou amper volstaan om alle wijsjes, sketches, vondsten, decorstukken en special effects op te sommen. Maar ze horen allemaal thuis in dit prachtige fresco van authentiek variété, een eigentijdse evocatie van de Amerikaanse fairgrounds en medicine shows, en tegelijk een grote snoepwinkel voor muziekliefhebbers." (***** De Standaard, Karel Michiels)

Credits

van en met Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Jon Bittman en Jaap Rovers foto Corné van der Stelt

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij:

Klein Jowanneke gaat dood

Martha!tentatief en Johan Petit
zo 26/05/2024 - 20:00