Soms breekt er een hart, soms blaft er een hond

Spinvis
di 13/12/2022 - 20:00
Concert, Nederlandstalig
90' (zonder pauze)

Ticketprijzen

€ 25 (rang 1) - € 23 (rang 2)

check onze kortingen

In het leven gebeuren er vreselijke en onbeduidende dingen. Zonder volgorde. Zonder reden. Het gebeurt gewoon. Alsof het niet uitmaakt. Het grote en het kleine. Het eeuwige en het vluchtige. Dat wat levens verandert en dat wat nauwelijks wordt opgemerkt. Daar gaat de muziekvoorstelling Soms Breekt Er een Hart, Soms Blaft Er Een Hond van Spinvis over.

Zes muzikanten worstelen met alles wat het leven over hen uitstort. Ze proberen wanhopig een overzicht te krijgen te midden van nieuwe en bekende Spinvisnummers, gevonden teksten en wonderlijke beelden. De dood van een vader, het breken van een veter, alles kan een liedje zijn in deze, ondanks alles, opgewekte voorstelling.

  • Erik De Jong, Saartje Van Camp en Jan Teertstra (Spinvis) duiken ook op in De Boekenkamer om 17.00 uur

In de pers

De voorstelling Soms Breekt Er een Hart, Soms Blaft Er Een Hond kun je beschouwen als een overzicht van de filosofie van Spinvis. (heavenmagazine.nl)

Credits

met Spinvis (gitaar, keyboard, zang), Saartje Van Camp (cello, keyboard, zang), Lucas Oldeman (keyboard, gitaar, zang), Merel Junge (viool, trompet, trombone, zang), Marcel van As (drums, percussie, samples, zang), Jan Teertstra (basgitaar, gitaar, zang), Niels Jonker (geluidtechniek) en Mark Tober (licht, videotechniek) foto Han Ernest

Bekijk en luister online