No Excuses, No Limits

ILL-ABILITIES (CA, US, CL, BR, NL, FR & KR)
do 21/09/2023 - 13:30
do 21/09/2023 - 20:00
60'
Ook geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

Ticketprijzen

16 (rang 1) - € 14 (rang 2) - € 11 (rang 3)

check onze kortingen

Met als motto No Excuses, No Limits is ILL-ABILITIES een internationale all star breakdance crew, bestaande uit enkele van 's werelds beste dansers met een beperking.

Op de vooravond van het WK Breaken nodigen we deze artiesten uit Brazilië, Canada, VS, Nederland, Frankrijk en Zuid-Korea uit in onze schouwburg voor hun voorstelling No Excuses, No Limits. De acht performers nemen het publiek mee op een reis door ieders persoonlijke verhaal door middel van dans, muziek en interactie met het publiek.

De 'ill' in ILL-ABILITIES™ betekent niet ‘ziek’ of ‘onwel’ maar eerder ongelooflijk, verbazingwekkend, ingewikkeld of getalenteerd - een verwijzing naar het gebruik van ‘sick’ in de hiphopcultuur om iets positiefs te benadrukken. Door hun ‘beperkingen’ te zien als "ill-abilities" hebben ze fysieke prestaties geleverd die de meeste valide dansers nooit voor mogelijk hadden gehouden!

  • De extra voorstelling van 13.30 uur wordt ook aangeboden als schoolvoorstelling. Er komen dus ook heel wat scholieren kijken.

Credits

www.illabilities.com

van en met Luca “Lazylegz” Patuelli (CAN), Jacob “Kujo” Lyons (USA), Sergio “Checho” Carvajal (CHL), Redouan “Redo” Ait Chitt (NDL), Jung Soo "Krops" Lee (KOR), Samuel Henrique "Samuka" da Silveira Lima (BRA), Lucas "Perninha" Machado (BRA), "Junior" Bosila Banya (FRA) 

Bekijk en luister online