It's warmer under the snow (wereldpremière)

Kaaos Kaamos (int)
za 17/12/2022 - 20:00
Familie, Festival, Circus
75’
vanaf 6 jaar

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

Duik samen met de artiesten een donkere winternacht in en geniet mee van een spectaculaire avond over vriendschap, de natuur en het noorderlicht.

De wereldpremière van deze internationale topproductie, met straffe acrobaten uit Zweden, België, Duitsland, Nieuw-Caledonië, Argentinië en Israël, gaat door in het magische decor van de Predikherenkerk .

Disciplines: banquin, acro porté, en Aerial Cradle

---

Het wordt een gedeelde ervaring van een donkere winternacht.
Wanneer de schaduwen het overnemen en stilte het enige is wat je kunt horen..

Iedereen heeft hier op een of andere manier ervaring mee. En culturen hebben verschillende manieren, tradities of rituelen om zich met elkaar te verbinden. 

Wanneer je geconfronteerd wordt met iets zo moeilijk te bevatten als de delicate dans van het Noorderlicht, of de complete duisternis die net over de grens van het licht staat. 

Wanneer iets groters dan jezelf je aanstaart, wordt het loslaten van onze verschillen en ons verbinden in empathie de manier waarop we rust vinden.

Dus kom mee met ons rond het knapperend vuur zitten en luister naar de verhalen over de nachtelijke hemel.

--

Het circusgezelschap Kaaos Kaamos (Zweden, België, Duitsland, Nieuw-Caledonië, Argentinië en Israël) is ontstaan in het noorden, in het dorp van de Kerstman. Min twintig graden buiten, nachtelijke hemel, heldere sneeuw en vergaderingen in de sauna was hun dagelijkse routine. Het is geen verrassing dat ze zich lieten inspireren door de noordelijke sfeer. Kaaos Kaamos komt uit verschillende landen met verschillende achtergronden en vijf verschillende talen.

> onderdeel van CIRKLABO-festival

Credits

creatie en spel Kaaos Kamos productie Sophia Kurmann co-productie Dynamo workspace, Odense grafisch design en illustratie Charlotte Kachelmann residenties CIRKLABO (Belgium), Espace Catastrophe (Belgium), Latitude 50 (Belgium), Dynamo (Denmark), Cirko (Finland), Cirkuslyftet Sundsvall, Werkplaats Diepenheim, Tollhaus Karlsruhe, CirkusKvarnen, Riksteatern Hallunda, Schloss Bröllin  subsidies Konstnärsnämnden and Kulturrådet (Sweden), Culture point north, the Nordic council

Kijk ook eens bij:

Exit

Piet Van Dycke - Circumstances
zo 26/02/2023 - 17:00

La Cucina dell’Arte

Circus Ronaldo
do 08/06/2023 - 20:00
vr 09/06/2023 - 20:00
za 10/06/2023 - 20:00
zo 11/06/2023 - 17:00
ma 12/06/2023 - 20:00