Full House

Four Aces Guitar Quartet & Ataneres Ensemble
vr 02/10/2020 - 19:00
vr 02/10/2020 - 21:00

Ticketprijzen

€ 20 (rang 1) - € 18 (rang 2) - € 14 (rang 3)

check onze kortingen

Het Vlaamse Four Aces Guitar Quartet presenteert al ruim tien jaar het beste repertoire voor gitaar en hun uitzonderlijk technisch niveau brengt hen overal in de hele wereld.

Met Full House kleuren ze samen met het Leuvense Ataneres buiten de lijntjes van de klassieke muziek en verwennen ze het publiek met hun dynamisch samenspel.

Blikvanger wordt ongetwijfeld de gitaarbewerking van het bekende Concerto voor vier klavieren van Johann Sebastian Bach. Daarna staan – behalve enkele pareltjes uit de filmmuziek – ook bekende zuiderse componisten als Manuel de Falla en Astor Piazzolla op het menu.

Met werk van Johann Sebastian Bach, Manuel de Falla, Philip Glass, Astor Piazzolla en anderen.

programmaboekje

In de pers

“De speelpret spat ervan af en de prettige melodieën en tinkelende samenklanken die uit de snaren opgerakeld worden, maken je dag helemaal goed. … wat spelen ze heerlijk, deze jongens!” (De Standaard)

Credits

met Menno Buggenhout (gitaar), Inti de Maet (gitaar), Maarten Vandenbemden (gitaar), Stein Verrelst (gitaar), Wim Spaepen (viool en artistieke leiding) en het Ataneres Ensemble  met de steun van de Taks Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid