Fäden - geannuleerd

Ivana Müller / Dance On Ensemble & Münchner Kammerspiele
wo 01/12/2021 - 20:00
Geannuleerd
Dans
Jongeren (12+)
90'

Ticketprijzen

€ 20 (rang 1) - € 16 (rang 2)

Voorstelling geannuleerd

De voorstelling Fäden van Ivana Müller, Dance On & Münchner Kammerspiele, voorzien op woensdag 1 december in 30CC/Schouwburg, wordt geannuleerd. Een van de betrokken gezelschappen besliste dat het om gezondheidsredenen niet naar België kan afreizen, en dus kan de voorstelling niet plaatsvinden. Alle tickets worden terugbetaald.

Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

-----

In Fäden (Duits voor draden, touwen) brengt choreografe Ivana Müller vier dansers van Dance On Ensemble en vier acteurs van de Münchner Kammerspiele samen in een creatie rond het thema ‘ouder worden’. Fäden is een choreografische, poëtische en visuele meditatie over tijd en de manier waarop die ons leven vormgeeft. Terwijl ze ideeën en sensaties van verleden, heden en toekomst ontrafelen, breien de performers een gevoelige reflectie waarin herinneren, vergeten, verliezen, wachten, verouderen en transformeren centraal staan. Fäden ontvouwt zich als een steeds veranderend landschap en een levendig gesprek over het onvermijdelijke verstrijken van de tijd.

Ivana Müller is choreografe, kunstenares en auteur van teksten. Ze is geboren in Zagreb, groeide op in Kroatië en Amsterdam, en woont momenteel in Parijs.

Gesproken in het Engels, met Nederlandse boventiteling.

Gepresenteerd door STUK.

Credits

www.dance-on.net

concept, tekst en choreografie Ivana Müller in samenwerking met de performers Javier Arozena, André Benndorff, Walter Hess, Jelena Kuljić, Anna Gesa-Raija Lappe, Emma Lewis, Jone San Martin, Omagbitse Omagbemi scenografie en kostuumontwerp Alix Boillot lichtontwerp Martin Kaffarnik artistiek medewerker en dramaturg Jonas Rutgeerts dramaturg Olivia Ebert artistiek directeur Dance On Ensemble Ty Boomershine regieassistenten Malina Sascha Hoffman, Agnes Pfeiffer assistent scenografie en kostuums Marlene Pieroth stage manager Hanno Nehring productieleiders Maxi Menja Lehmann, Gina Penzkofer technisch productiemanager Hanna Kriegleder productie Dance On/DIEHL-RITTER coproductie Münchner Kammerspiele, STUK Huis voor Dans, Beeld & Geluid gefinancierd door het Doppelpass Fonds van de Kulturstiftung des Bundes DANCE ON is een initiatief van DIEHL+RITTER gefinancierd door de Bundesbeauftragten für Kultur und Medien en gecofinancierd door het Creative Europe programma van de Europese Unie in het kader van DANCE ON, PASS ON, DREAM ON | DANCE ON

foto Jubal Battisti