Een muzikale eindejaarsconference

Nele Bauwens en The Whodads
di 10/01/2023 - 20:00
Show & Musical
100' zonder pauze

Ticketprijzen

€ 21 (rang 1) - € 19 (rang 2)

check onze kortingen

Nachtegaal Nele Bauwens brengt als cabaretière een muzikale eindejaarsconferentie. Samen met bigband The Whodads brengt ze een terugblik op het jaar 2022 met heerlijke feelgood muziek en grappige, herkenbare en tot nadenken stemmende verhalen. Zij kan niet stilzitten en hoopt van u hetzelfde.

La Bauwens verdiende haar sporen als cabaretière met hilarische, tedere en snijdende voorstellingen. Als vaste waarde van onder meer de mamboband El Tattoo del Tigre en lid van het Jukebox-trio hoeven we je niet meer van haar zangtalent te overtuigen.

Geruggesteund door The Whodads, die al meer dan een kwarteeuw muzikaal bekend staan voor live soundtracks, de betere mambo en stevige swing, zorgt Nele voor een wall of sound waarbij je kriebels voelt in elk orgaan en in alle ledematen. Denk aan tintelende oren, zinderende gevoelens in de hartstreek en onbedwingbaar links en rechts uitslaande knieën. Zet haar aan het hoofd van The Whodads en het is feest! Humor, goede muziek én terugblikken op 2022… na deze eindejaarsconferentie keer je met een warm gevoel huiswaarts.

In de pers

  • Stoute vragen aan Nele Bauwens - HLN

Credits

met Nele Bauwens (concept, spel en zang), Raf Walschaerts, Sam de Graeve en Nele Bauwens (teksten), the Whodads (muziek) en Raf Walschaerts (regie)

Bekijk en luister online