De kleine finale van Hert

Gratis try-out

Fleur Perneel
vr 23/02/2024 - 17:00 - 17:35
35 minuten
10+
Dit evenement is gratis

Jager probeert Hert te schieten, De hele dag lang. Hert ontsnapt aan de dood. Jager keert terug naar huis, en rijdt in de donkerte tegen Hert. Hert leeft nog, maar is in een doodstrijd. Jager is radeloos, niet in staat te doden, niet in staat te redden. De kleine Finale van Hert gaat over het al dan niet mogen dood gaan, het al dan niet in leven houden. Het bewust zijn van het levenseinde. Een gesprek tussen Jager en Hert, gespeeld en geschreven door Fleur Perneel.

Fleur schittert op dit moment ook in 'De Duivels' van vzw Krapp en KVS, en werkte mee aan de voorstelling 'Eldorado' van Cy NDE. Eerder speelde ze ook al haar solovoorstelling 'HUNT OR BE HUNTED' en co-creëerde ze 'J’ai creusé des chutes'. Daarnaast was ze zangeres in de groep Strandravage.

Ze heeft een bachelor in de vrije kunsten behaald aan KASK School Of Arts Gent, gevolgd door een bachelor in de circuskunsten aan ESACTO’lido in Toulouse. Fleur studeerde ook een opleiding in mime aan de AHK in Amsterdam.

De Leuvense circuswerkplaats CIRKLABO verwelkomt en ondersteunt heel wat circusartiesten om te werken aan hun voorstelling.

Try-out:
een stuk of enkele fragmenten van een voorstelling die artiesten willen testen voor een publiek. De artiest gunt je een inkijk in hoe een circusvoorstelling tot stand komt. Wie weet kan je zelf ook een bijdrage leveren aan de creatie.

Credits

concept en spel Fleur Perneel coach Matthias van den Brul, Ostande Chandelier ondersteund door Latitude 50 (Marchin), La grainerie (Toulouse), Cirklabo (Leuven), Esacto’lido (Toulouse), De Clinch (Klinge), Les Noctambules (Nanterre), OHK (Oostende)

Kijk ook eens bij:

CIRKL

30CC, CIRKLABO & Cirkus in beweging
vr 10/05/2024
tickets vanaf maart 2024
za 11/05/2024
tickets vanaf maart 2024
zo 12/05/2024
tickets vanaf maart 2024