Daniel Norgren (solo)

za 17/12/2022 - 20:00
90' (zonder pauze)

Ticketprijzen

€ 27 (rang 1) - € 24 (rang 2)- € 19 (rang 3)

check onze kortingen

Daniel Norgren en zijn songs. Een buffetpiano en een gitaar. “An evening with”. In prachtige theaters. Nieuwe liedjes. Een exclusieve tour.

Daniel Norgren, dat zijn melancholische melodieën, afgekloven gitaar- of pianopartijen en een beklijvende stem. Deze zomer stond hij nog met zijn band in een uitverkochte OLT. Nu verwelkomen we hem voor het eerst in Leuven, in een korte exclusieve concertreeks die samenvalt met de filmrelease van De acht bergen (Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch) waarvoor Norgren de soundtrack verzorgde.

Norgren heeft al enkele prachtige albums uitgebracht. Voor zijn recentste studio-album Wooh Dang (2019) trok hij naar een verlaten pand in de bossen van Zuidwest-Zweden. Alles werd er live en analoog opgenomen, gebruikmakend van de oude zwarte piano des huizes. In januari 2021, midden de coronapandemie, volgde het langverwachte live-album Live. Met dit album wist Daniel de leegte wat op te vullen en daar is hij ook wonderwel in geslaagd.

Daniel Norgren maakt van elk optreden een gelukzalige beleving. Immer opmerkelijk, eerlijk, maar toch ook speels. Alles wat hij doet, draait om verbinding. Tussen de artiest en zijn publiek en de muziek, tussen lichaam en geest.

Credits

superpumarecords.com

Bekijk en luister online