Vacature horeca-medewerker

Voor de publiekscatering is 30CC op zoek naar een losse medewerker. Heb je interesse in een mooie bijverdienste én een pakket vrijkaarten? Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken in een culturele omgeving?

Met ongeveer 250 voorstellingen per seizoen en vele unieke festivals is cultuurcentrum 30CC een van de topspelers in het regionale cultuurlandschap. Jaarlijks genieten zo’n 200.000 toeschouwers er van een gevarieerd en (ont)spannend aanbod.

Om van die culturele uitjes een succes te maken, is er meer nodig dan enkel een geweldige selectie aan artiesten en gezelschappen. Voor de publiekscatering is 30CC daarom dringend op zoek naar een losse medewerker:

  • Je staat in voor het beheer van de drankvoorraden in de verschillende zalen (bestellingen, aanvullen ijskasten, etc) en de praktische organisatie van de horeca-activiteiten bij locatieprojecten.  
  • Je werkt meestal overdag (2 tot 3 uur in de voormiddag), zowel op weekdagen als tijdens het weekend, en dit ongeveer 4 à 5 dagen per week. Tijdens de periode 15 juni – 15 september is het aantal prestaties beperkt.

Heb je interesse in een mooie bijverdienste én een pakket vrijkaarten? Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken in een culturele omgeving?

  • Bezorg je kandidatuur (met cv) dan vóór vrijdag 6 april 2018 aan Directie Cultuur, Yves Gasia, Prof. Van Overstraetenplein 1, 3000 Leuven.
  • De selectiegesprekken starten onmiddellijk na het afsluiten van de kandidaturen. Indiensttreding medio 2018 (na een korte  inloopperiode met de huidige medewerker). De kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht of afkomst.  
  • Voor bijkomende inlichtingen contacteer je yves.gasia@leuven.be of 016 27 22 81.